• دوشنبه / ۲ مرداد ۱۳۹۱ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 91050201031
  • خبرنگار : 71251

نمايشگاه پنجمين كنگره علوم دامي ايران شهريور برگزار مي‌شود

نمايشگاه پنجمين كنگره علوم دامي ايران در دانشگاه صنعتي اصفهان هشتم الي نهم شهريورماه جاري برگزار مي‌شود.

نمايشگاه پنجمين كنگره علوم دامي ايران در دانشگاه صنعتي اصفهان هشتم الي نهم شهريورماه جاري برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين كنگره فرصتي است تا صاحب‌نظران، پژوهشگران، كارشناسان و فعالان صنعت دام و طيور كشور با آخرين دستاورد‌هاي نوين دنيا در جهت ارتقاء دانش علوم دامي، ارائه‌ پژوهش‌هاي انجام شده در حوزه‌هاي مختلف اين بخش آشنا شوند و امكان استفاده از اين فن‌آوري‌ها را به دست آورند.

هم‌چنين يكي از اهداف برگزاري اين كنگره تبيين مشكلات اساسي صنعت دامپروري كشور است كه اين امر زمينه‌ هم‌انديشي و تبادل و فن‌آوري اطلاعات روز دنيا را فراهم مي‌كند.

ايران در طول سه دهه‌ گذشته پيشرفت‌هايي در جهت توسعه‌ صنعت كشاورزي و دامپروري داشته است و از نظر ميزان رشد توليدات دام و طيور جزو پنج كشور دنيا محسوب مي‌شود كه اين امر مرهون آموزش و تحقيقات انجام شده و به كارگيري دانش‌آموختگان دانشگاه‌هاي كشور در واحد‌هاي دامپروري بوده است.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha